Yhteystiedot

Turnaus pelataan Oulunkylässä Musta Pekka -areenan tekonurmella, osoitteessa Käskynhaltijantie 11, Helsinki.

Yllä näkyvässä ilmakuvassa Musta Pekka Areena (MPA) on kuvan keskellä, punaisen juoksuradan ympäröimänä. Kenttä tunnettiin aiemmin nimellä Fair Pay Areena, jotkin hakukoneet tuntevat sen nimen edelleen.

Julkiset kulkuyhteydet:

Suosittelemme vahvasti julkisten välineiden käyttöä turnaukseen tullessa. Oulunkylän rautatieasema on vain kivenheiton päässä kentiltä. Useimmat pääradan paikallisjunat pysähtyvät Ogelissa, myös K-juna. Vaihto Pasilassa on helppoa helpompi. Huippusuosittu Jokerilinja 550 kohtaa MPA:n nurkan niin Westendistä kuin Itäkeskuksesta tullessa kattaen liki kaiken lähialueen poikittaisliikenteen. Raskaiden kantamusten kanssa 550 kulkee rautatieaseman lähistöltä yhden pysäkin Westendiin päin pohjoiseen liki MPA:n nurkalle. Tarkista vaikka Reittioppaasta. Tarjolla on lukuisia muitakin linja-autoyhteyksiä (mm. 52, 64, 69, 72, 554K) aivan viereen.

Maantieyhteydet

Turnausalue sijoittuu kätevästi Kehä I:n tienoille. Lahdenväylä (länteen), Hämeenlinnanväylä  (itään) tai Tuusulanväylä (itään) heittävät meille todella näppärästi. Tuusulanväylää tulee Kehä I:ltä etelään kilsan verran ja seuraavasta liittymästä suuntaan Oulunkylä. Viitta mainitsee myös Maunulan, joka on väärällä puolella väylää.

Etäkartta 1:
kartta
Kehä I:ltä tullaan meille sujuvasti Oulunkylän viittoja seuraamalla..

Kisatoimisto

Turnaustoimisto on Musta Pekka Areenalla. Ennen turnausta ja turnauksen jälkeen tiedustelut ja yhteydenotot murto@elisanet.fi tai puhelimitse Liisa Murto p. 040-7716988

 

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu täältä.

 

Turnausalue ja kentät

Yllä olevasta kuvasta näet kenttä-jaot. Turnaus pelataan neljällä neljänneskentällä (Kentät 1-4).

Turnauksen kisatoimisto sijaitsee kentän 4 lähellä juoksuradan alueella. Samalla alueella on myös buffetti. Kenttäalueen molemmin puolin on WC:t ja pukukopit.

Katosiko jotain?

Löytötavarat viedään kisatoimistoon, josta niitä voi kysellä turnauksen aikaan, tai turnauksen jälkeen niitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta murto@elisanet.fi

Mainokset